Miszka82 Opublikowano 25 stycznia 2022 o 12:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2022 o 12:32 (edytowane) Sprzedam Zderzak przód do O3 przed liftem, kolor 9910, LF9R, zaczepy całe, ślizgi całe, nie klejony, nie naprawiany, normalne ślady użytkowania, w jednym miejscu odszedł lakier (około 2cm) zostało to zamalowane zaprawką i z daleka nic nie widać. Jeśli ktoś nie jest pedantem to można śmiało zakładać w kolor, ja tak jeździłem. Cena za kompletny zderzak z kratkami, halogenami, brak ramki grilla i zaślepki haka 583zł Jeśli będą chętni na poszczególne elementy zderzaka to mogę sprzedać na części Sam zderzak 370zł - odbiór osobisty halogeny - stan bdb, zaczepy i regulacja całe, żarówki w zestawie 58zł/szt +kw, przy zakupie dwóch wysyłka w cenie Kratki - stan bdb, zaczepy całe, bez pęknięć, rys prawa/lewa 28zł/szt + kw, środkowa 60zł +kw przy zakupie całości wysyłka w cenie Lampy H7 - kompletne, z silniczkami regulacji i dekielkami oraz żarówkami, każda ma urwany po jednym uchwycie, jeździły normalnie na aucie, po zamontowaniu na aucie trzymają się stabilnie , 120zł/szt +kw przy zakupie dwóch 200zł +kw Cena za całość czyli kompletny zderzak z kratkami, halogenami + lampy 750zł Możliwy odbiór osobisty w Tychach lub mogę dostarczyć na terenie Śląska po wcześniejszym ustaleniu Edytowane 30 stycznia 2022 o 11:07 przez Miszka82 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 stycznia 2022 o 11:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2022 o 11:02 został sam zderzak cena 370zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi