Miszka82 Posted January 25, 2022 at 12:32 PM Report Share Posted January 25, 2022 at 12:32 PM (edited) Sprzedam Zderzak przód do O3 przed liftem, kolor 9910, LF9R, zaczepy całe, ślizgi całe, nie klejony, nie naprawiany, normalne ślady użytkowania, w jednym miejscu odszedł lakier (około 2cm) zostało to zamalowane zaprawką i z daleka nic nie widać. Jeśli ktoś nie jest pedantem to można śmiało zakładać w kolor, ja tak jeździłem. Cena za kompletny zderzak z kratkami, halogenami, brak ramki grilla i zaślepki haka 583zł Jeśli będą chętni na poszczególne elementy zderzaka to mogę sprzedać na części Sam zderzak 370zł - odbiór osobisty halogeny - stan bdb, zaczepy i regulacja całe, żarówki w zestawie 58zł/szt +kw, przy zakupie dwóch wysyłka w cenie Kratki - stan bdb, zaczepy całe, bez pęknięć, rys prawa/lewa 28zł/szt + kw, środkowa 60zł +kw przy zakupie całości wysyłka w cenie Lampy H7 - kompletne, z silniczkami regulacji i dekielkami oraz żarówkami, każda ma urwany po jednym uchwycie, jeździły normalnie na aucie, po zamontowaniu na aucie trzymają się stabilnie , 120zł/szt +kw przy zakupie dwóch 200zł +kw Cena za całość czyli kompletny zderzak z kratkami, halogenami + lampy 750zł Możliwy odbiór osobisty w Tychach lub mogę dostarczyć na terenie Śląska po wcześniejszym ustaleniu Edited January 30, 2022 at 11:07 AM by Miszka82 (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka82 Posted January 30, 2022 at 11:02 AM Author Report Share Posted January 30, 2022 at 11:02 AM został sam zderzak cena 370zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts