bobinek86 Opublikowano 25 kwietnia 2016 o 09:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 o 09:44 Witam, Padło mi łożysko amortyzatora LP w Octavia II, mam wrażenie, że mój warsztat chce ze mnie zedrzeć kasę bo wymyślił jeszcze listę rzeczy do zrobienia przy okazji. Macie jakiś polecony warsztat we Wrocławiu? Najchętniej Krzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 25 kwietnia 2016 o 16:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 o 16:36 Ja zawsze jeżdżę do Rs Serwis, ale tam tanio nie mają. Jedyne co to pewnie robią i zawsze powiedzą co jest do wymiany, a z tego co na już a z czym można poczekać. Ja z reguły robię tam serwis z przeglądem, a usterki usuwam sam albo na Strzegomskiej przy estradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobinek86 Opublikowano 26 kwietnia 2016 o 05:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 o 05:35 To może źle zostałem zrozumiany, nie chodzi mi o "tanio" ale o wymianę tego co potrzeba, a nie iluś tam części więcej bo klient da się naciągnąć. Ja z reguły jeżdżę do ZUM na ul. Hubskiej, bardzo dobrzy fachowcy, ale kilka razy przyłapałem ich na naciąganiu i dodawaniu dodatkowych części/czynności bez wcześniejszej konsultacji. Dzięki za info, już znalazłem mały warsztat na osiedlu, bardzo polecany przez sąsiada rajdowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi