Onasis Opublikowano 2 września 2022 o 09:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 września 2022 o 09:44 Część .. podpowie ktos jak zmienic osuszanie tarcz na strong?? ja niemoge zmienic w vcds bo mi wyskakuje błąd brak uprawnien Wpisywałem 40168/20103 i dalej sie nie da... Jest inny kod na dostęp upowazniony?? Z gory dziekuje za odpowiedz... Octavia 3 rs tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 7 września 2022 o 05:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 września 2022 o 05:17 A powiedzcie mi, czy te osuszanie tarcz coś pomaga, w takiej codziennej nie sportowej jeździe? Czuć to na pedale? te pierwsze naciśnięcie nie jest takie miękkie? Warto to uruchomić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubMierz Opublikowano 12 października 2022 o 08:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 października 2022 o 08:25 oto post, jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi