Paweł G Opublikowano 6 lutego 2023 o 21:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 o 21:59 Dzień dobry Chciałbym doposażyć Octavie 3 przed FL 2017 rok w funkcję automatycznej zmiany świateł. Czy wymiana lusterka z 3G0857511 F na 5G0857511D 5G wystarczy? Czy oprócz lusterka potrzebuję coś dokupić. Jeśli tak to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 6 lutego 2023 o 22:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 o 22:26 Nie bądź leniwy i poszukaj na forum. Masz wszystkie informacje co potrzeba. Naprawdę wiele nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł G Opublikowano 7 lutego 2023 o 14:28 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2023 o 14:28 Nie jestem. Lusterek i rodzai z asystentem świateł jest wiele. Nie znalazłem też postu który ładnie by to opisał co jak gdzie podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 7 lutego 2023 o 14:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2023 o 14:39 Nie jestem. Lusterek i rodzai z asystentem świateł jest wiele. Nie znalazłem też postu który ładnie by to opisał co jak gdzie podłączyć.Też bym chciał gorący obiad pod nosek podstawiony i najlepiej by sam się zjadł. Niestety ten świat tak nie działa....Lusterek może i być tysiące, ale wymagania, podłączenia i zasada działania jest taka sama we wszystkich samochodach grupy Vag. Nie pitol, że nie ma jak co podłączyć. Jest bo sam pisałem jednemu z kolegów z forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi