adamsky Posted May 18, 2023 at 08:57 PM Report Share Posted May 18, 2023 at 08:57 PM Cześć pochwale się. Po wielu eksperymentach z amatorskim myciem parownika w mojej o2, wreszcie zrobiłem to profi. Szukałem od jakiegoś czasu pretekstu żeby zakupić lance tunap, ale znalazłem coś lepszego zestaw od NanoClean. Zestaw zawiera lance Ala tunap, lance 360 stopni i lance do zamgławiania wnętrza w cenie ubogiego zestawu z tunap. Testy już w przyszłym tygodniu na Skoda Rapid, ale zapowiada się znakomicie. Będę mógł zastąpić ozonowanie zamgławianiem dzięki czemu oszczędzę utleniania ścieżek na pcb i plastików. Zamieszczę opis i procedurę testową. Już dziś powiem że jeśli macie kompresor, chętnie uratuję komuś parownik w okolicach Katowic. https://dezynfekcjaklimatyzacji.pl/produkt/ac-6901-zestaw-startowy/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts