Meny Opublikowano 6 lipca 2023 o 09:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 o 09:01 Wypalanie DPF, zaraz po zakończeniu ruszam i nagle hałas takie trzaskanie z tyłu silnika, pufanie pykanie, auto jak gokard chodziło... Otworzyłem maskę włączyłem nagrywanie i po chwili dźwięk ucichł...zero błędów, mechanik rozkłada ręce bo teraz cisza... Jakieś sugestie? Link do filmu https://photos.app.goo.gl/doxY9rtYoD2uLVYi8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stu21 Opublikowano 12 lipca 2023 o 09:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2023 o 09:49 nie jestem pewien ale czy to nie po rozgrzaniu układu wydechowego w czasie wypalnia obiawiła się turbosprężarka ? Ale niech się wypowiedzą ci którzy już mieli jakaś przygodę z turbiną? To takie moje przypuszczenie nie jestem mechanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi