Michu9521 Opublikowano 8 października 2023 o 09:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 października 2023 o 09:52 Witam Ostatnio pojawił mi się komunikat o wymianie baterii w kluczyku, wymieniłem ją, a komunikat nadal jest. Na drugim kluczyku nic się nie wyświetla. Trzeba to jakoś skasować czy kluczyk do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vbe Opublikowano 19 października 2023 o 14:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 października 2023 o 14:04 Cześć Nie trzeba kasować. Może nowa bateria nie trzyma napięcia ? Zmień na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiX Opublikowano 19 października 2023 o 15:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 października 2023 o 15:46 A bateria jest faktycznie słaba, czy wymieniłeś, bo tak samochód powiedział? U mnie ten komunikat 1 raz pojawił się chyba z 2 lata po wyjeździe z salonu. Później zniknął, wrócił i tak na zmianę. Teraz znowu się wyświetla, a bateria nadal oryginalna (prawie 6 lat) i działa. Oczywiście zasięg jest mniejszy niż na początku, ale normalnie działa (auto bez KESSY). Nie rozumiem na jakiej zasadzie ma działać to powiadomienie 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu9521 Opublikowano 19 października 2023 o 16:13 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 października 2023 o 16:13 Po kilku godzinach na nowej baterii komunikat zniknął, w starej był duży zasięg jeszcze z którego działał kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi