Glaniu Opublikowano 4 lutego 2024 o 00:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2024 o 00:17 (edytowane) Hej Panowie nie doszukałem sie w instrukcji funkcji zamykania auto po jego opuszczeniu ,a az mi sie nie chce wierzyc ,ze nowe auto wyposażone w Kessy full nie zamyka samochodu po oddaleniu sie od niego . Czy to jest norma ? Pozdrawiam Edytowane 4 lutego 2024 o 00:19 przez Glaniu (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 4 lutego 2024 o 20:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2024 o 20:16 Z tego co mi wiadomo to jest taka możliwość, ale wymaga kodowania, adaptacji sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 4 lutego 2024 o 23:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2024 o 23:44 nie do wiary . Niby to macanie po klamce lepsze niz szukanie kluczyka , ale ja automatyczne ryglowanie to mialem w aucie z 2010r Ta adaptacja to pewnie anuluje gwarancje czy to ogarnia ASO? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 5 lutego 2024 o 09:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2024 o 09:44 Taka bzdura gwarancji napewno nie anuluje, ale jak znam życie nie każde ASO będzie chciało to wykonać. Możesz zapytać, a jak nie to ktoś ogarnięty z forum i twoich okolic powinien sobie poradzić bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi