powell Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:05 Bawię się profilami kierowcy. Po zmianie profilu ustawienie lusterek nie zmienia się. Powinny? Fotel kierowcy mam ustawiany ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:12 Dlatego, że masz ręczne fotele, a nie elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2024 o 19:26 W dniu 9.04.2024 o 21:12, Bandini napisał(a): Dlatego, że masz ręczne fotele, a nie elektryczne. Tak podejrzewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 11:33 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 11:33 Byłem dzisiaj w serwisie Skody. Informacje zapisywane w profilach kierowcy dotyczą jakby zegarów i infotainment. Ustawianie lusterek (i fotela kierowcy) jest dostępne w kolejnej generacji Octavii - IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 13:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 13:56 Przekaż panom z serwisu, że opowiadają bzdury. W 03 też była i jest taka opcja pod warunkiem foteli elektrycznych z pamięcią. Wówczas wszystkie ustawienia są zapisywane razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 18:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2024 o 18:26 W dniu 10.04.2024 o 15:56, Bandini napisał(a): Przekaż panom z serwisu, że opowiadają bzdury. W 03 też była i jest taka opcja pod warunkiem foteli elektrycznych z pamięcią. Wówczas wszystkie ustawienia są zapisywane razem. Ale mówimy o profilach kierowcy dostępnych na desce rozdzielczej, a nie o przycisku na fotelu 1/2/3? Bo ja piszę o tym pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 06:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 06:32 Brak reakcji, czyli pisałeś nie na temat. No o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 19:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 19:16 ustawienie foteli jest zapisane w profilu w octavia 3 ale chyba dopiero po FL. tak samo jak zapisanie profilu w kluczyku pamięci fotela i lusterek. Gdy włączysz zapłon i przypiszesz pamięć to zostanie przypisana do kluczyka. potem uruchamiasz zapłon ustawiasz fotel i zapisujesz pamięć 2 to jak otworzysz kluczykiem "1" to wszystko ustawi się pod pamięć "1" a gdy drugim pod pamięć "2". To oczywiści mogą być ustawienia nie fabryczne. ale tak to można zakodować. maiłem O3 przed FL ale z elektroniką po FL i tak to działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 22:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2024 o 22:11 Brak reakcji, czyli pisałeś nie na temat. No o.k. Pisałem na temat tylko nie zawsze od zaraz ma się czas by odpisać i zagłębiać się w temat. Jak dobrze pamiętam to wszystko jest opisane w instrukcji obsługi 03 z 2018. Jest możliwe w 03 ustawienia wszystkiego w profilu kierowcy tak jak kolega to wytłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi