Apocalips07 Opublikowano 2 sierpnia 2024 o 16:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2024 o 16:18 Witam potrzebuje pomocy, w mojej Octavii na początku tygodnia były wymieniane tarcze i klocki tył, odpowietrzony tylko na zgaszonym zapłonie. Po tym po około 200 km pojawił się błąd związany z ABS 01316, błąd wykasowany u mechanika, umówiliśmy się na wizytę w celu prawidłowego odpowietrzenia. Po przejechaniu około 40 km ponownie choinka na desce ABS, ESP i wykrzyknik od ręcznego, tym razem samodzielnie podpiąłem do Vag mini którym dysponuje i błąd 01130 wskazujący na sterownik ABS, proszę pomóżcie, bo póki co w awarie tego sterownika nie wierzę, co sprawdzić i gdzie zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio262 Opublikowano 22 stycznia 2025 o 12:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2025 o 12:53 Cześć. Czy udało się rozwiązać problem? U mnie pojawiło się to samo. Po odpowietrzeniu pojawił się błąd 01130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi