Skocz do zawartości

Historia edycji

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

A u mnie ciąg dalszy, czyli auto przez pięć dni w ASO. Zadzwonili żeby przyjechać odebrać auto. Mówią, że błędów już nie ma. Sprawdzali wielokrotnie. I co? Ano to, że wyszedłem sprawdzić auto i błędu faktycznie nie ma. Wyłączam i włączam - nadal jest ok. Wróciłem do doradcy podziękować i za chwilę odpalam auto. Znowu zonk. Młodych można dostać. U nich nic się nie dzieje, ja wsiadam i od razu babol.

Wcześniejszą sugestia Kolegi Moderatora rrobert, że przyczyną może być słaby akumulator nie potwierdziła się. Prąd rozruchowy w porządku. Akumulator jest w dobrej kondycji. 

Może macie jeszcze jakieś inne pomysły rozwiązania tego problemu? 

16 stycznia miałem aktualizację OTA do softu 1985. Przebiegła bezproblemowo. Potem jeszcze jakieś dwie pomniejsze, ale nie wiem czego dotyczyły. Błędy asystentów nadal wyskakują, choć przez 2 dni od aktualizacji ich nie było. W trzecim znowu zaczęło sypać.

Screenshot_20250124_194933_Gallery.jpg

Screenshot_20250124_194929_Gallery.jpg

20250116_141800.jpg

20250116_174054.jpg

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

A u mnie ciąg dalszy, czyli auto przez pięć dni w ASO. Zadzwonili żeby przyjechać odebrać auto. Mówią, że błędów już nie ma. Sprawdzali wielokrotnie. I co? Ano to, że wyszedłem sprawdzić auto i błędu faktycznie nie ma. Wyłączam i włączam - nadal jest ok. Wróciłem do doradcy podziękować i za chwilę odpalam auto. Znowu zonk. Młodych można dostać. U nich nic się nie dzieje, ja wsiadam i od razu babol.

Wcześniejszą sugestia Kolegi Moderatora rrobert, że przyczyną może być słaby akumulator nie potwierdziła się. Prąd rozruchowy w porządku. Akumulator jest w dobrej kondycji. 

Parę dni temu miałem aktualizację on air do softu 1985. Przebiegła bezproblemowo. Błędy asystentów nadal wyskakują.

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

Wcześniejszą sugestia, że przyczyną może być słaby akumulator nie potwierdziła się. Prąd rozruchowy w porządku. Akumulator jest w dobrej kondycji. 

paulus60

paulus60

Literówka

paulus60

paulus60

Literówka

A u mnie ciąg dalszy, czyli auto przez pięć dni w ASO. Zadzwonili żeby przyjecha odebrać auto. Mówią, że błędów już nie ma. Sprawdzali wielokrotnie. I co? Ano to, że wyszedłem sprawdzić auto i błędu faktycznie nie ma. Wyłączam i włączam - nadal jest ok. Wróciłem do doradcy podziękować i za  chwilę odpalam auto. Znowu zonk. Młodych można dostać. U nich nic się nie dzieje, ja wsiadam i od razu babol.

paulus60

paulus60

Literówka

A u mnie ciąg dalszy, czyli auto przez pięć dni w ASO. Zadzwonili żeby przyjecha odebrać auto. Mówią, że błędów już nie ma. Sprawdzali wielokrotnie. I co? Ano to, że wyszedłem sprawdzić auto i błędu nie ma. Wyłączam i włączam - nadal jest ok. Wróciłem do doradcy podziękować i za  chwilę odpalam auto. Znowu zonk. Młodych można dostać. U nich nic się nie dzieje, ja wsiadam i od razu babol.

paulus60

paulus60

A u mnie ciąg dalszy, czyli auto przez pięć dni w ASO. Zadzwonili żeby przyjecha odebrać auto. Mówią, że błędów już nie ma. Sprawdzali wielokrotnie. I co? Ano to, że wyszedłem sprawdzić auto i błędu nie ma. Wyłączam i włączam - nadal jestok. Wróciłem do doradcy podziękować i za  chwilę dpalam auto. Znowu zonk. Młodych można dostać. U nich nic się nie dzieje, ja wsiadam i od razu babol.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team