ZEROGRAVITY Opublikowano 20 października 2024 o 20:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 października 2024 o 20:09 Witam, Podczas powrotu z urlopu Octavia Iv zaczęły wyskakiwać mi komunikaty o włączeniach wszystkich systemów. Czy miał ktoś z Was podobny problem? Czy mogę to jakoś sam naprawić, czy jechać do ASO? Przesyłam zdjęcie w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEROGRAVITY Opublikowano 23 października 2024 o 17:14 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 października 2024 o 17:14 Problem rozwiązany, uszkodzony czujnik abs w lewym tylnym kole. Można zamknać wątek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 23 października 2024 o 20:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 października 2024 o 20:54 Parę lat temu też to przeżywałem w 03. Te oryginalne czujniki z ATE są jakieś słabe. Szybko lecą. Po następnych dwóch latach miałem z drugiej strony ten sam problem. Polecam zamienniki. Dużo taniej, a póki co działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEROGRAVITY Opublikowano 24 października 2024 o 17:59 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 października 2024 o 17:59 Dzisiaj bez wymiany czujnika, błędy się same naprawiły... Nie kumam już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 25 października 2024 o 11:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 października 2024 o 11:03 Tak jest na początku. Pojawiają się, a później bez przyczyny znikają. Wszystko do momentu, aż czujnik padnie całkowicie i już nic mu nie pomoże tylko wymiana. Ja miałem tak przez dwa tygodnie za nim całkiem wysiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEROGRAVITY Opublikowano 25 października 2024 o 11:06 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 października 2024 o 11:06 Dzieki, jutro wymienię 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEROGRAVITY Opublikowano 18 grudnia 2024 o 10:37 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2024 o 10:37 (edytowane) Cześć, mała aktualizacja, dopiero dzisiaj udało mi się rozwiązać problem i auto czeka naprawione na odbiór 🙂 Ostatecznie uszkodzony był pierścien z łożyskiem, znajomy wymienił mi w warsztacie na Meyle. Jakośc VAG mnie wciąż zaskakuje, Octavia 100 tyś km przebiegu... Koszt wymiany też tani 310 zł część + 100 zł robocizna. Nie dajcie się naciągnąć w ASO (wycena u nich diagnoza 450 zł + częśc 1050 zł + 750 zł wymiana) Edytowane 18 grudnia 2024 o 12:31 przez ZEROGRAVITY (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi