Skocz do zawartości

Historia edycji

pch

pch

Cześć!

W niedługim czasie planuję sprzedaż mojej prywatnej Octavii3 FL z silnikiem 2.0 TDI, przebieg ok. 161000, salon Polska, rok produkcji 2017, pierwsza rejestracja w 2018. Auto jest wizualnie "zrobione na RSa", moc podniesiona do 184KM, zderzaki z wersji RS. Poza tym, wyposażenie raczej standard, skrzynia manualna, grzane fotele przód, przyciemnione szyby tył, felgi Pegasus 18. Auto świeżo po zmianie oleju i filtrów, rozrząd zmieniony 10 tysięcy km temu. Osoby zainteresowane, chcące uzyskać więcej informacji zapraszam na priv.

Cena: 62 tysiące do negocjacji.

Skoda.png

pch

pch

Cześć!

W niedługim czasie planuję sprzedaż mojej prywatnej Octavii3 FL z silnikiem 2.0 TDI, przebieg ok. 164000, salon Polska, rok produkcji 2017, pierwsza rejestracja w 2018. Auto jest wizualnie "zrobione na RSa", moc podniesiona do 184KM, zderzaki z wersji RS. Poza tym, wyposażenie raczej standard, skrzynia manualna, grzane fotele przód, przyciemnione szyby tył, felgi Pegasus 18. Auto świeżo po zmianie oleju i filtrów, rozrząd zmieniony 10 tysięcy km temu. Osoby zainteresowane, chcące uzyskać więcej informacji zapraszam na priv.

Skoda.png

pch

pch

Cześć!

W niedługim czasie planuję sprzedaż mojej prywatnej Octavii3 FL z silnikiem 2.0 TDI, przebieg ok. 164000, salon Polska, rok produkcji 2017, pierwsza rejestracja w 2018. Auto jest wizualnie "zrobione na RSa", moc podniesiona do 184KM, zderzaki z wersji RS. Poza tym, wyposażenie raczej standard, skrzynia manualna, grzane fotele przód, przyciemnione szyby tył, felgi Pegasus 18. Auto świeżo po zmianie oleju i filtrów, rozrząd zmieniony 10 tysięcy km temu. 

Skoda.png

pch

pch

Cześć!

W niedługim czasie planuję sprzedaż mojej prywatnej Octavii3 FL z silnikiem 2.0 TDI, przebieg ok. 164000, salon Polska. Auto jest wizualnie "zrobione na RSa", moc podniesiona do 184KM, zderzaki z wersji RS. Poza tym, wyposażenie raczej standard, skrzynia manualna, grzane fotele przód, przyciemnione szyby tył, felgi Pegasus 18. Auto świeżo po zmianie oleju i filtrów, rozrząd zmieniony 10 tysięcy km temu. 

Skoda.png

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team