jjohzie Opublikowano 22 listopada 2024 o 13:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2024 o 13:46 Proszę państwa, Zakupiłem nową skodę Octavia 4 po lifcie. W październiku za 185 tys zl. Prosiłem w serwisie o schemat do wtyczki haka by odpowiednio podłączyć przyczepę, gdyż podłączając przyczepę widzę tylko kierunkowskazy i pozycyjne. W serwisie wyszło na teście że działają wtyki i zapłaciłem za ten test 300zl!!! Otrzymałem informacje w serwisie skody w Gdynia, że schemat kości to tajemnica producenta i nie udostępnia on tej informacji, więc jak mój elektryk od przyczepy ma odpowiednio podłączyć gniazdo? To jakiś absurd. Do tego kolejna rzecz to to, że nie ma informacji w waszej ofercie, że otwieranie Keys dotyczy tylko drzwi z przodu!!! Nie kupiłbym gdybym wiedział! Tył nie otwiera się, ani nie zamyka bezdotykowo!!! Nabijacie ludzi w butelkę!! Nie polecam nowej Octavii!! Za tą cenę można mieć lepsze auto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 23 listopada 2024 o 13:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2024 o 13:37 gniazdo do przyczepy jest zestandaryzowane jak i 13 i 7 pinowe. więc co to za tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkoMarko Opublikowano 9 grudnia 2024 o 18:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2024 o 18:59 W dniu 22.11.2024 o 14:46, jjohzie napisał(a): Proszę państwa, Zakupiłem nową skodę Octavia 4 po lifcie. W październiku za 185 tys zl. Prosiłem w serwisie o schemat do wtyczki haka by odpowiednio podłączyć przyczepę, gdyż podłączając przyczepę widzę tylko kierunkowskazy i pozycyjne. W serwisie wyszło na teście że działają wtyki i zapłaciłem za ten test 300zl!!! Otrzymałem informacje w serwisie skody w Gdynia, że schemat kości to tajemnica producenta i nie udostępnia on tej informacji, więc jak mój elektryk od przyczepy ma odpowiednio podłączyć gniazdo? To jakiś absurd. Do tego kolejna rzecz to to, że nie ma informacji w waszej ofercie, że otwieranie Keys dotyczy tylko drzwi z przodu!!! Nie kupiłbym gdybym wiedział! Tył nie otwiera się, ani nie zamyka bezdotykowo!!! Nabijacie ludzi w butelkę!! Nie polecam nowej Octavii!! Za tą cenę można mieć lepsze auto! Miałem octavie 4 z 2024 styczeń, miała wszystkie drzwi Keys. Teraz mam z listopada fl i nie ma tylnych drzwi otwieranych i zamykanych. Sprawdzałem w katalogu serwisowym i w tylnych klamkach są czujniki tylko nie aktywne. Też się zjeżyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:29 ale masz funkcje automatycznego otwierania przy podchodzeniu do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkoMarko Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:33 Tak mam otwieranie i zamykanie bez dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2024 o 19:44 to po co klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkoMarko Opublikowano 13 grudnia 2024 o 20:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2024 o 20:00 Nawyk dotyku klamki został z poprzedniej skody, a zdarzyło się już dwa razy, że po odejściu nie zamknęła się. Trzeba się pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1_PLNY Opublikowano 25 grudnia 2024 o 20:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2024 o 20:46 Chciałbym mieć takie problemy w życiu 😄 pomijam, że chciałbym mieć 185 tysięcy 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 8 stycznia 2025 o 17:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2025 o 17:34 Chciałbym mieć taką skodę nawet zamykaną na kluczyk bez centralnego 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrku Opublikowano 10 lutego 2025 o 22:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2025 o 22:12 W dniu 13.12.2024 o 20:29, rrobert napisał(a): ale masz funkcje automatycznego otwierania przy podchodzeniu do auta Czy w o4 da się aktywować zamykanie auta przy odchodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek738 Opublikowano 4 marca 2025 o 23:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 marca 2025 o 23:44 Keyless we wszystkich drzwiach był tylko w przed lifcie, wszystkie poliftowe mają tylko przód. Trochę irytujące, no i jak y krok wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 14 marca 2025 o 10:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 marca 2025 o 10:26 W dniu 10.02.2025 o 23:12, ptrku napisał(a): Czy w o4 da się aktywować zamykanie auta przy odchodzeniu? Witam Wszystkich. Od dwóch miesięcy mam O4 FL 2.0 TDI salo-nówkę. Nie wiedziałem, że poprzedniczka miała otwieranie w czterech klamkach, ale brakuje mi tego. Chcesz coś z tylnej kanapy i udaję chwyt klamki przedniej. Podłączam się zatem do powyższego pytania - da się aktywować odejdź/podejdź? A skoro są w tylnych drzwiach czujniki, to co zrobić, by obejść krok wstecz (jak to określił Lolek738) SkodaAuto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi