kacper69 Opublikowano 1 lutego 2025 o 08:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2025 o 08:35 Od jakiegoś czasu w Octavia 4 zauważyłem problem z samoczynnie się przechylającym oparciem fotela kierowcy. Wcześniej musiałem poprawiać pozycję oparcia fotela co tydzień, teraz właściwie codziennie muszę pokręcić gałką aby poprawić oparcie do pozycji, która mi pasuje. Czy to jest do jakiejś naprawy samodzielnej, czy trzeba z tym jechać do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slipstream Opublikowano 13 marca 2025 o 06:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 marca 2025 o 06:25 Mam dokładnie ten sam problem. Ilekroć wsiądę do auta musze dokręcać fotel do pionu bo ewidentnie opada w tył. Czy to też ten "lepszy" fotel sportowy ze zintegrowanym zagłówkiem czy zwykły standardowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel NGI Opublikowano 11 czerwca 2026 o 15:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2026 o 15:42 Witam. Odgrzewam temat bo zauważyłem że u mnie dzieje się podobnie. Oparcie żyje własnym życiem. Teraz pytanie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesio Opublikowano 21 czerwca 2026 o 07:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2026 o 07:28 Hej, udało się to jakoś rozwiązać ? Mam ten sam problem i chcę to zgłosić na gwarancji (2026 rok produkcji) fotele w wersji sportline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJZ Opublikowano 31 sierpnia 2026 o 08:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2026 o 08:37 (edytowane) U mnie podobne odczucie. Mam zwykłe fotele regulowane ręcznie. Od czasu do czasu mam wrażenie, że pozycja oparcia kierowcy, którą ustawiłem z czasem samoczynnie się zmienia. Raz na jakiś czas muszę ją poprawiać. Problem dotyczy Octavi 4 Kombi z 2026 r. Czy zgłaszaliście to już w ASO na gwarancji? Edytowane 31 sierpnia 2026 o 08:37 przez KJZ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi