Shaarky Opublikowano 4 listopada 2016 o 15:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 o 15:24 Hej, Takie pytanko odnośnie oznaczenia TSI na tylnej klapie. Czy w 1.8 O3 jest to w standardzie czy za dopłatą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 4 listopada 2016 o 15:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 o 15:39 Od nowej wersji nie ma oznaczeń na klapie poza napisami Skoda i Octavia ale... pomogę ci ściągnąć na spocie. Zrywamy każdemu jak tylko na 5min odejdzie od auta ;) @Adriandeska sobie dokleił TSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandeska Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:32 @LEMUR Mam znaczek VRS w bagażniku i nie zawaham się go użyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:33 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:33 Hahaha... Ja chcę TSI. Reszta możecie ściągać Pozdrawiam, Kamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandeska Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 o 17:43 Dawali do miodnego grilla gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi