Kris4 Opublikowano 24 marca 2025 o 13:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 marca 2025 o 13:52 Witam, W Octavia 3 RS nie mam koła zapasowego tylko ta piankę z duperelami. Chciałbym mieć normalne koło zapasowe. Jaki rozmiar koła zapasowego ma być, aby się wszystko ładnie zmieściło. Jakie elementy piankowe tam potrzeba, aby wszystko było ładnie spasowane. U mnie w miejscu na koło jest goła blacha. Wyklejone tam coś powinno być, aby koło zapasowe nie poniszczyło lakieru? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 27 marca 2025 o 06:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 marca 2025 o 06:50 Owszem jest i to seryjnie. Dojazdówka plus podnośnik i niezbędne narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwysdz Opublikowano 31 maja 2025 o 08:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 maja 2025 o 08:54 Siema. Dzisiaj spojrzę i napiszę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ituch Opublikowano 30 lipca 2025 o 22:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2025 o 22:33 W dniu 27.03.2025 o 07:50, Bandini napisał(a): Owszem jest i to seryjnie. Dojazdówka plus podnośnik i niezbędne narzędzia. no właśnie że u mnie też nie ma. i też poszukuję bo dla mnie pianka to jest do uszczelniania okien😄😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi