Markaw Posted August 6, 2025 at 07:03 AM Report Share Posted August 6, 2025 at 07:03 AM (edited) Witam szanownych Forumowiczów. Mam problem z radiem w skodzie mojej żony. Octavia 3 1.5, 2019. Ekran radia wariuje. Przez około pół roku jeździła z zepsutym ekranem co będzie widać na zdjęciach. Ostatnio ekran sam się naprawił i było ok. Kolejnego dnia rano znowu usterka. Po kilku godzinach i jednym wyjeździe do sklepu znowu ok. Dociskalem kable, kostki ale zero reakcji. Bardzo proszę o pomoc bo jako 50 latek już tak nie ogarniam. Załączam zdjęcia radia i ekranu z lusterkami. Proszę jeszcze o podpowiedź czy można kupić takie samo i po prostu przełożyć. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam P. S. Jestem z okolic Olkusza więc mogę podjechać gdzieś na teren małopolski lub Śląska celem uzyskania pomocy. Jeśli nie zamieściłem jakiś informacji o radiu lub samochodzie z góry przepraszam VID_20250805_132705.mp4 Edited August 6, 2025 at 07:12 AM by Markaw Nie dopisałem informacji o mojej lokalizacji (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalgru Posted February 2, 2026 at 08:46 AM Report Share Posted February 2, 2026 at 08:46 AM Jak sobie z tym poradziłeś bo mam ten sam problem w tym samym radiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrobert Posted February 2, 2026 at 08:16 PM Report Share Posted February 2, 2026 at 08:16 PM obstawiam uszkodzoną matrycę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts