EYEY Opublikowano 9 sierpnia 2025 o 07:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2025 o 07:32 Witam grupo wiem że temat już był na kodowanie i adaptację, ale nie wiem czy wszystko zadziała, stąd też moje pytania, co mogę dokodować na tym etapie. Myślałem nad funkcją aktywnego tempomatu i rozpoznawanie znaku, ale z tego co zdążyłem wyczytać na forum to niestety nie da rady. Myślałem również nad funkcją car play i tutaj też nachodzi pytanie co trzeba zrobić bądź wymienić żeby funkcja była dostępna? Dodam że na samym wyświetlaczu między zegarami nie używam nic oprócz chwilowego zużycia paliwa i temperatur oleju. Zainstalowano SW Train Wersja: MSTD_EU_SKP3420 SW MU Wersja: 0435 Nr części: 5E0035864A Wersja oprogramowania: 13.41.19_H15.10.138_STDNav_EU Nr vin: TMBJD9NE1F0226090 Mam nadzieję że wszystko dobrze podałem IMG_6182.dng IMG_6181.dng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi