DJ MŁODY Opublikowano 30 listopada 2016 o 15:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 o 15:46 witam proponuje wykonanie podświetlenia klamek wewnętrznych w Octaviach 2 oraz 2 FL podobne jak w wersji Laurin&Klement w okolicach woj. Śląskiego cena 150 zł + dojazd = do uzgodnienia możliwość uzgodnienia barwy podświetlenia , obecnie dostępna barwa - biała zimna zgodna z oryginałem kont.: 666 - 07 - 55 - 23 .................................................. .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSOIIFL Opublikowano 23 lutego 2017 o 10:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 o 10:58 (edytowane) witam, podświetlenie jest tylko w przednich czy także w tylnych za tą kwotę? jestem z krakowa, ile by taka usługa kosztowała oraz co z mojej strony muszę przygotować aby można było to zrobić? pozdrawiam Edytowane 23 lutego 2017 o 10:59 przez KamilSOIIFL (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 23 lutego 2017 o 14:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 o 14:20 A same graty na ile wyceniasz? Co by samemu montowac bo w wawie to Cie pewnie nie zobacze :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ MŁODY Opublikowano 23 lutego 2017 o 19:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 o 19:27 KamilSOIIFL - wystarczy zadzwonić siemi1 - skołuj jeszcze z 2 osoby i ogarniemy temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi