BartekWPI Opublikowano 10 grudnia 2016 o 19:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 o 19:44 Witam, jak kupiłem skodę byłem zadowolony, że wreszcie nie muszę czepiać dodatkowych zestawów głośnomówiących i nawigacji tylko mam wszystko w jednym (colubmus) Niestety telefon zmieniłem i miałem "mobile phone not compatible", W służbowym to samo. Przeżyłem tak rok i pomyślałem, że jak zmienię telefon na kolejny to będzie ok ale to już 3 który nie jest kompatybilny :/ Mój moduł łączy się po rSAP ale jak widzę większość nowych telefonów już tego nie ma. Znacie jakieś numery modułów, które obsługują bardziej aktualne telefony? A może da się jakoś porównać protokoły poszczególnych modułów z opisem telefonu żeby nie brać w ciemno? Obecnie mam 5N0 035 730 B. Może ktoś poleci jakiś inny numer, który znajde na alledrogo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 10 grudnia 2016 o 20:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 o 20:11 Dziwne, ja mam Bolero i z każdym telefonem mi sie łączył czy to Samsung czy IPhone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 10 grudnia 2016 o 21:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 o 21:19 3C8 035 730D o ile masz maxi dot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekWPI Opublikowano 11 grudnia 2016 o 18:59 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 o 18:59 Dzięki za odpowiedzi. 1bizkit, Tu nie chodzi chyba o markę telefonu bo na jednych samsungach chodzi a na innych już nie. Podejrzewam, że problem leży w rodzaju androida albo obsługiwanych protokołach BT. Enriquez mam maxi dot. Klepnąłem numer, który podałeś w aukcje i w opisie stoi: - kompatybilność wyłącznie z telefonami wyposażonymi w rSap. Teoretycznie mój obecny moduł też wykorzystuje rSAP Jesteś przekonany, że ruszy na np Huawei P9 Lite, który aktualnie zakupiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 11 grudnia 2016 o 20:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 o 20:50 Tak, miałem taki moduł w Superbie 2 i obsługuje on bez problemu iPhone, więc działa ze wszystkim. Jak dopniesz do niego antenę, którą masz obecnie to obsłuży też telefony z rSAP. Możesz też poszukać z końcówkami A, B, E. A, B nie mają polskiego języka. D, E mają i mają opcję hotspotu wifi. Tyle że do tego potrzebowałbyś telefonu z rSAP:) Hehe, kółko się zamyka. Kupuj ten moduł i się nie przejmuj. U mnie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekWPI Opublikowano 11 grudnia 2016 o 21:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 o 21:44 (edytowane) To zamawiam ;) Dam znać co z tego wyszło. Mam dostęp do vcdsa ale pewnie jeden wpinam, drugi wypinam i nie trzeba nic kodowac? Edytowane 11 grudnia 2016 o 21:45 przez BartekWPI (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 12 grudnia 2016 o 05:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 o 05:58 Teoretycznie powinno banglać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekWPI Opublikowano 14 grudnia 2016 o 20:54 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 o 20:54 No i zabanglało, dzięki wielkie Enriquez, spisałeś się na 5+ ;) Multimedia nie działaja tak jak przewidziałeś ale nie na tym mi zależało. Teraz do pełni szczęścia brakuje mi tylko aktualizacji softa z dvd free i nowszych map, bo od 2 lat nic nie zmieniałem ;) Na starym forum był duży wątek na te tematy, czy na nowym znajdę gdzieś jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi