przybysz86 Opublikowano 8 czerwca 2017 o 19:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 o 19:46 (edytowane) Hejka, mam pytanie - czy ktoś wie jak włączyć w Bolero w O3 FL polską klawiaturę QWERTY? Gdy tylko mam wybrany język systemu PL to klawiatura jest QWERTZ co mnie irytuje - moge dodać inne języki i np angielski dodałem ale przed napisaniem czegokolwiek muszę zmienić klawiaturę. Tak wiem jest to jedno kliknięcie i tak wiem, nie mam navi więc nie używa się klawiatury aż tak często ale mimo wszystko. Czasem zdarza mi się w korku nie podłączać AA i wtedy jak chcę zadzwonić to chcę wyszukać kontakt w sparowanym telefonie i to wkurza - jest jakas opcja i jej nie widzę czy po prostu Skoda ciągle myśli, że u nas PRL? Edytowane 9 czerwca 2017 o 06:40 przez przybysz86 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 9 czerwca 2017 o 09:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 o 09:40 @przybysz86 Mnie też irytuje ta klawiatura. Muszę posiedzieć nad tym kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przybysz86 Opublikowano 9 czerwca 2017 o 09:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 o 09:44 2 minuty temu, Kamil RS230 napisał: @przybysz86 Mnie też irytuje ta klawiatura. Muszę posiedzieć nad tym kiedyś. ja za tydzień jadę po "twardy" dowód to zgłoszę na gwarancji, że mi pokazuje niemiecką klawiaturę i niech się martwią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radik79ldz Opublikowano 31 grudnia 2018 o 07:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 o 07:25 Czy udało się komuś rozwiązać problem z klawiaturą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 1 stycznia 2019 o 22:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 o 22:16 Dodaj drugi język angielski i będzie qwertyWysłane z mojego CMR-AL09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radik79ldz Opublikowano 2 stycznia 2019 o 21:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 o 21:39 Będzie qwerty jeżeli kliknę w globus, bo domyślnie i tak będzie qwetz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi