LEMUR Opublikowano 21 września 2017 o 10:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 o 10:59 Aplikacja mySkoda zawiera oprócz informacji o pojeździe również: - cyfrową książkę serwisową - instrukcję obsługi pojazdu - instrukcje paneli multimedialnych - kontakt z assistance - dane do dealerów - sklep Skoda i inne (wyjaśnienie lampek, wskazówki i rozwiązania simply clever) Apka MySkoda dostępna jest zarówno na iOS jak i Android AppStore: https://itunes.apple.com/pl/app/myškoda/id555311924?l=pl&mt=8 GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.inmite.prj.skoda.service&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenorb Opublikowano 21 września 2017 o 19:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 o 19:06 fajna rzecz..... tylko.... u mnie to na co najbardziej liczyłem nie działa... nie pojawia się C.K.S. bo weszła od 45t 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwarEg Opublikowano 21 września 2017 o 20:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 o 20:06 mojej wcale nie znajduje po vin... 04.2016... czyżby norweskich RS nie znała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriarcha Opublikowano 21 września 2017 o 20:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 o 20:11 Mojego znalazła. Pokazała wizyty w serwisie ale wybiórczo, nie wszystkie. Poradniki są na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek123 Opublikowano 16 lutego 2021 o 19:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 o 19:57 Miał ktoś problem z połączeniem telefonu z aplikacja? Po chwili pojawia sie taki komunikat i nie mogę dokończyć połączenia samochodu z aplikacja 😕 Czy ktoś jest w stanie pomoc ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi