Romulus Opublikowano 7 stycznia 2018 o 16:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 o 16:35 Witam, moja skoda octavia III combi 1.4 103kW zbliża się do przeglądu po 3 latach, auto nie ma już gwarancji i zastanawiam się czy robić przegląd w ASO. Auta ma przejechane niecałe 29tys km. W książce serwisowej mam napisane ,że po 3 latach należy wymienić płyn hamulcowy. Czy ktoś może mi opisać jaki jest zakres przeglądu i wyrazić opinie nad sensem jego wykonania w ASO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-skaler- Opublikowano 7 stycznia 2018 o 18:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 o 18:56 Ja zbliżam się do 3 przeglądu. Mi na 2 sprawdzali amorki, hamulce na stacji diag. i wymienili filtry i olej jak na poprzednim plus tylko ten płyn hamulcowy. Jedyną różnicą od przeglądu u zwykłego mechanika będzie brak wpisu w tej cyfrowej książce serwisowej. No i oczywiście ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi