Gwiazda Opublikowano 10 stycznia 2018 o 21:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 o 21:35 Hej Szukam mechanika w Warszawie lub okolicach co się zajmuje takim dłubaniem w aucie, takimi pierdołami typu zmiana żarówek na LEDy we wnętrzu, do normalnego warsztatu nie pójdę bo oni ten czas wolą poświęcić na normalne naprawy a sam mam za mało zdolności technicznych, i wolę zapłacić parę groszy więcej za wymianę sam ogarniając części chciałbym ruszyć z kilkoma projektami opisanymi tu w dziale Doposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 10 stycznia 2018 o 23:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 o 23:07 Hej Szukam mechanika w Warszawie lub okolicach co się zajmuje takim dłubaniem w aucie, takimi pierdołami typu zmiana żarówek na LEDy we wnętrzu, do normalnego warsztatu nie pójdę bo oni ten czas wolą poświęcić na normalne naprawy a sam mam za mało zdolności technicznych, i wolę zapłacić parę groszy więcej za wymianę sam ogarniając części chciałbym ruszyć z kilkoma projektami opisanymi tu w dziale DoposażenieMechanikiem samochodowym to ja nie jestem ;) ale jak coś to koledzy z forum zawsze mogą na mnie liczyć ;)Trochę juz rzeczy z działu doposażenie przerobiłem u siebie to odrazu bedziesz mógł zobaczyć :)Z czym chciałbyś ruszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marisztsi Opublikowano 12 stycznia 2018 o 12:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 o 12:20 @Gwiazda sądzę, że spokojnie wszystkie Twoje przeróbki wykona @mcq u mnie w samochodzie wymieniał całe oświetlenie wewnątrz i na zewnątrz na ledy A nie tylko u mnie takie mody robił. Także doświadczenie na pewno ma, a do tego VCDSa który to czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda Opublikowano 12 stycznia 2018 o 18:05 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 o 18:05 no już właśnie rozmawiamy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Ozga Opublikowano 25 listopada 2020 o 11:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 o 11:05 @mcq mam pytanie :) Czy przy pomocy VCDSa możesz wyłączyć na stałe opcje start/stop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 25 listopada 2020 o 11:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 o 11:29 [mention=70]mcq[/mention] mam pytanie :) Czy przy pomocy VCDSa możesz wyłączyć na stałe opcje start/stop ?Wyślij mi trochę więcej danych o swoim aucie, bo teraz to moge co najwyzej odpowiedzieć:Tak, ale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Ozga Opublikowano 25 listopada 2020 o 12:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 o 12:06 Skoda OCTAVIA 3 FL RS- 2.0 TSI Benzynka, co wiecej potrzeba ? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi