Robert Jedynak Opublikowano 28 stycznia 2018 o 19:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 o 19:54 Czy to wypalanie dpf??? Nigdy tego nie miałem pomoże ktos spalanie wzrosło obroty koło 900_1000 wentylatory też się załączyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 stycznia 2018 o 19:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 o 19:59 To? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Jedynak Opublikowano 28 stycznia 2018 o 20:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 o 20:02 To wiem że żarówka przepalona :) Chodzi bardziej o obroty i sama lnie na postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 28 stycznia 2018 o 20:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 o 20:24 Kup sobie o kostke ELM327 za jakies 2 dychy i użyj aplikacji VAG DPF (bezpłatna wystarczy;)Będziesz wiedział wszystko w temacie DPF.. kiedy jak dlugo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Wilk Opublikowano 9 stycznia 2021 o 18:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 o 18:27 Cześć, wspominałeś o czymś takim "Kup sobie o kostke ELM327". rozumiem że trzeba to wpiąć w gniazdo OBD i z tym jeździć czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stu21 Opublikowano 10 lipca 2023 o 22:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2023 o 22:00 W dniu 28.01.2018 o 21:24, mcq napisał(a): Kup sobie o kostke ELM327 za jakies 2 dychy i użyj aplikacji VAG DPF (bezpłatna wystarczy;) Będziesz wiedział wszystko w temacie DPF.. kiedy jak dlugo itp. Czy możecie polecić jakąś kostkę pod gniazdo diagnostyczne działającą z IOS ? Do O3 głównie do kontroli DPF ale fajnie aby miała dodatkowe funkcje jak np. czytanie błędów (do diagnostyki i kontroli samochodu). Rozważam zakup kostki "DPF control – VAG CR Group + DIODA" bo jej funkcja jest ok ale chyba nie ma funkcji współpracy z tel (IOS) i aplikacjami takimi jak np. DPF VAG lub Car scanner. co by podawała jakieś liczby i dane. Gniazdo w aucie jest chyba jedno;) więc podłączyć 2 kostek się chyba nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coostosz Opublikowano 29 lipca 2023 o 12:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2023 o 12:39 (edytowane) W dniu 11.07.2023 o 00:00, stu21 napisał(a): Czy możecie polecić jakąś kostkę pod gniazdo diagnostyczne działającą z IOS ? Do O3 głównie do kontroli DPF ale fajnie aby miała dodatkowe funkcje jak np. czytanie błędów (do diagnostyki i kontroli samochodu). Rozważam zakup kostki "DPF control – VAG CR Group + DIODA" bo jej funkcja jest ok ale chyba nie ma funkcji współpracy z tel (IOS) i aplikacjami takimi jak np. DPF VAG lub Car scanner. co by podawała jakieś liczby i dane. Gniazdo w aucie jest chyba jedno;) więc podłączyć 2 kostek się chyba nie da? Ja ostatnio kupiłem kostkę z Vgate, są różne wersje, chyba pro bt 4 obsługuje iOs. A dodatkowo zahaczyłem o promkę na Vag Dpf ze zniżką 10 zł, śmiga idealnie 🙂 Tak z vag Dpf jak i car scannerem. Z tym, że na androida. BTW, czy filtry cząstek stałych w silnikach 1.6 oraz 2.0 są takiej samej "pojemności"? Wg apki od wypalania przejechałem 70 km i miałem wyliczone 9g sadzy i tak się zastanawiam czy wszystko ok 🙂 Silnik DDYA Edytowane 29 lipca 2023 o 12:45 przez coostosz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi