Kisielku Opublikowano 15 lipca 2018 o 10:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 o 10:24 Czy ktoś wie gdzie w o3 jest parownik klimy, chciałem przy odgrzybianiu go zapsikac, ale niebardzo go od strony filtra widac.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmaz Opublikowano 31 lipca 2018 o 12:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 o 12:30 Podłączam się pod pytanie kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 8 maja 2019 o 08:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 maja 2019 o 08:15 No właśnie, chciałem dzis zrobić serwis klimy w skodzie, ale przeginają z ceną 350 zł całość. Jak czyścicie klimatyzację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 19 maja 2019 o 13:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 o 13:57 Dobrałem się do parownika, banalna sprawa. Po zdemontowaniu schowka i obsunieciu dolotu powietrza na nogi mamy dostęp do rurki od skroplin, wystarczy ją zsunąc i parownik mamy jak na dłoni. Zaglądałem tam kamerką inspekcyjną. Spryskałem go izopropanolem „wurth" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mediolan Opublikowano 13 stycznia 2022 o 10:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 o 10:24 Dnia 19.05.2019 at 15:57, potrek napisał: Dobrałem się do parownika, banalna sprawa. Po zdemontowaniu schowka i obsunieciu dolotu powietrza na nogi mamy dostęp do rurki od skroplin, wystarczy ją zsunąc i parownik mamy jak na dłoni. Zaglądałem tam kamerką inspekcyjną. Spryskałem go izopropanolem „wurth" zaznacz proszę na zdjęciu, gdzie należy wpuścić piankę, bo znalazłem taki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 13 stycznia 2022 o 10:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 o 10:41 15 minut temu, Mediolan napisał: zaznacz proszę na zdjęciu, gdzie należy wpuścić piankę, bo znalazłem taki filmik: Hej, to jest to miejsce, to nie jest rurka od skroplin, a chyba rurka od chłodzenia schowka, tak czy inaczej tam jest parownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mediolan Opublikowano 13 stycznia 2022 o 11:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 o 11:31 50 minut temu, potrek napisał: Hej, to jest to miejsce, to nie jest rurka od skroplin, a chyba rurka od chłodzenia schowka, tak czy inaczej tam jest parownik dzięki za pomoc 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi