Wolf Opublikowano 21 sierpnia 2018 o 06:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 o 06:51 Hej, https://www.racingline.com/vwr12g7cup Zdjęcie z mojej O3 - Sprzedam dolot do O3 RS R600 w wersji CUP czyli otwarty. Niestety do S3 średnio mi pasuje, nalot to niecałe 24kkm. Całość w stanie praktycznie idealnym, jedynie czym się różni od nowego, to kolor gabeczki. Zrobiła się jaśniejsza co jednak nie zmienia walorów użytkowych. Oczywiście filtr będzie wyczyszczony i przygotowany do montażu. Do tego dorzucam zestaw do konseracji - płyn do czyszczenia i olej. Cena 1100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdp Opublikowano 22 sierpnia 2018 o 07:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 o 07:21 @Wolf sorry za offtop, ale czy mógłbyś dać nazwy specyfików do czyszczenia i olejowania, bo niedługo mam wymianę oleju i trzeba filtr ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 23 sierpnia 2018 o 06:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 o 06:27 Ilej i płyn do czyszczenia firmy ITG (olej nr 2). ITG robi filtry dla VWR ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi