Skocz do zawartości

Wymiana radia Skoda Octavia III

k4414

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mi się wydaję że to wina leży po stronie telefonu. Przy połączeniu  jest komunikat na tel połączono z AA ale jednak nic z tego. Próbowałem 2 inne kable też nic nie pomogło spróbuję jeszcze z innym telefonem.

Bezprzewodowy adapter to zawsze dodatek, ma sens jeśli głównie jeździsz na krótkich trasach, np. po mieście, nie przekraczających kilkunastu minut bo telefon pracujący bezprzewodowo w AA bardzo szybko się rozładowuje

• Dzięki 1

• 2 miesiące temu...

W temacie wymiany radia w Octavii III. Nabyłem jakiś czas temu auto, gdzie poprzedni właściciel wymienił ori Swinga na radio Adayo CE4M1A. Bluetooth działa, odbiera i gra ładnie tylko jest jeden problem z wyświetlaniem czujników cofania. Otóż raz się wyświetla wizualizacja z "kreskami" a raz jest czarny ekran. Można coś na to zaradzić ew co jest tego przyczyną?

• 3 miesiące temu...

Witam. Wiem, że temat długo wałkowany ale pytanie o wymianę radia w Octavia 3 1.6 TDI 2014. Zakupiłem niedawno autko z oryginalnym radiem tym najzwyklejszym. W schowku nie ma sterownika ani nic. Chciałem zmienić na jakieś z wyświetlaczem i najlepiej Bluetooth do rozmów, bo poprzedni właściciel zamontował jakiś zestaw z Nokii archaiczny. Mam pytanie jakie radio zakupić jak to zmienić, aby wszystko dzialalo i wyświetlało jak teraz ( dane samochodu, przegląd, komputer itp mam w radiu). Nie potrzebuje nawigacji ani płyt itp. Ważne żeby było świeższe i dobrze, żeby z telefonem się łączyło. Na nawigacji i tak jeżdżę na telefonie. Jeden mi doradza z Androidem, ale nie chce za bardzo bo wolę oryginał. Jedna osoba powiedziała, że podejdzie radio z superb 3 , żeby nie montować sterownika i nie wymieniać schowka i dorabiać wiązki. Proszę o pomoc lub poradę. IMG_3636.jpeg.8f6d5660b529753f3f8346f18c92e51e.jpeg

Edytowane przez JP155 (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...

Witam 

Przymierzam się do zmiany multimediow w swojej O3 2014r, pech chce ze nie posiadam usb tylko mediaIn i radio z navi.. 

Interesuje mnie najbardziej by mieć bezprzewodowe Android auto i car play również inne bajery. 

Co tak naprawdę muszę zmienić by to mieć? Jakie numery portu usb? 

Z Góry dziękuję 

• 5 tygodni później...

Cześć,

Mam pytanie, mam zestaw:
- sterownik: 5Q0 035 840 A
- ekran: 5E0 919 605 H

Jaki to jest zestaw? MIB1 Amudsen? za dużo tego i nie mogę się dokopać.

Chciałbym wymienić ekran na:
5E0919606 - ekran jest od MIB2? 

Czy to zadziała i czy to ma sens?

Cześć,

Mam pytanie, mam zestaw:
- sterownik: 5Q0 035 840 A
- ekran: 5E0 919 605 H

Jaki to jest zestaw? MIB1 Amudsen? za dużo tego i nie mogę się dokopać.

Chciałbym wymienić ekran na:
5E0919606 - ekran jest od MIB2? 

Czy to zadziała i czy to ma sens?