Musamp Opublikowano 6 listopada 2018 o 12:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 o 12:52 Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktoś sie spotkał z czymś co cięzko mi opisać ;) A może to tylko mój wymysł. otóż w TSI1.4 150KM manual 6k przebiegu - od pewnego czasu zaczśłem "słyszeć" głosy ;) Przy przyspieszaniu i zmianie biegów koło 2k obrotów słychac taki syk. Jakby to było od początku pomyślałbym że turbina weszła na obroty koło 1.5k przy 2k zmiana wiec się odłacza - ale mam wrażenie że ten dzwiek który trudno mi opisac pojawił sie koło 3.5-4k przebiegu. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 6 listopada 2018 o 12:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 o 12:57 Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktoś sie spotkał z czymś co cięzko mi opisać ;) A może to tylko mój wymysł. otóż w TSI1.4 150KM manual 6k przebiegu - od pewnego czasu zaczśłem "słyszeć" głosy ;) Przy przyspieszaniu i zmianie biegów koło 2k obrotów słychac taki syk. Jakby to było od początku pomyślałbym że turbina weszła na obroty koło 1.5k przy 2k zmiana wiec się odłacza - ale mam wrażenie że ten dzwiek który trudno mi opisac pojawił sie koło 3.5-4k przebiegu. Ktoś coś?Blow off? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musamp Opublikowano 6 listopada 2018 o 18:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 o 18:02 Zapewne tak - tylko dziwi mnie że zacząłem słyszeć "głosy" dopiero po ok 4tys km. Jakieś inne potencjalne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi