Jump to content

Połączenie via USB do Amundsena

KRL

Recommended Posts

Mam nadzieję że to odpowiednie miejsce na taki post,

Od pewnego czasu to jest ok trzech tygodni mam problem z połączeniem telefonu Szajsung S8+ do Amundsena, mam zainstalowany Android Auto i do tej pory wszystko działało bez problemów. Zarówmo z AA jak i Smart Link.

Jednak jak wspomniałem problem zaczął się jakiś czas wstecz od rozłączania samo się rozłącząło samo się włączało ponownie i nie wiem czy to kwestia oprogramowania czy może zwykły problem łącza (przewodu, wtyczek)

Tu pojawia się  moje pytanie czy może ktoś z forumowiczów miał podobny problem lub może znacie jakieś miejsce (warsztat, osobę) najchętniej Trójmiasto ewentualnie Warszawa, która ogarnia te kwestie mam jeszcze kilka innych problemów związanych ze współpracą telefon - audio w Octavi a  należę do osób zdecydowanie nie ogarniających tych kwestii i najchętniej oddałbym to w dobre i fachowe ręce.

Niezbyt ogarniam ale miałem problem, że s8 nie chciała się połączyć z columbusem mib2, w sensie nie działał AA i niezbyt się dogadywać ze SL. Kiedyś, pozyczajac auto od kolegi, jak jeszcze swojego nie miałem udalo mi się połączyć bez problemu. Okazało się że w ustawieniach bylo cos zablokowane i tylko z jednym AA mógł się sparowac. Rzuć mozeokiem czy i Ciebie nie jest podobnie. Inna opcja to wadliwy kabelek. Chcesz to zapraszam do mnie, i życzę Ci do sprawdzenia swoj.

Screenshot_20181107-195507_Android Auto.jpg