Daniel88 Opublikowano 21 czerwca 2019 o 04:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 o 04:08 Zwracam się z pytaniem, może trochę głupim, ale mnie nurtuje. Otwórz jak ktoś do mnie dzwoni i mam połączony telefon z bluetooth, to oczywiście informacja o telefonie wyświetlana jest miedzyzegarami i mogę odebrać połączenie za pomocą przycisku na kierownicy (wduszajac rolke po lewej stronie). Natomiast jak chwile rozmawiam, to informacja dotycząca telefonu z zegarów ginie i tu moje pytanie. Jak zakończyć rozmowę przyciskami na kierownicy ? Zauważyłem w internecie, ze tam gdzie większość na kierownicy ma ikonkę słuchawki, ja mam napis view. Odnalazłem sposób, by lewym pokrętłem odnaleźć w menu informacje na temat telefonu i wtedy rozłączyć, jest to natomiast długotrwałe i upierdliwe. Czy ktoś ma pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2626 Opublikowano 22 czerwca 2019 o 06:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 o 06:12 U mnie jest ikonka słuchawki na kierownicy i tym odbieram i kończę rozmowę, a info kto dzwoni mam cały czas podczas rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 22 czerwca 2019 o 06:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 o 06:31 Mam tak samo jak kolega Wojtek. Cały czas mam informację z kim rozmawiam i ile trwa rozmowa między zegarami... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel88 Opublikowano 22 czerwca 2019 o 10:33 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 o 10:33 A mi znika po jakiś 30 sekundach i znów jest spalanie chwilowe ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi