Jump to content

Graty pod stage 3 / 4

Artur RS3

Recommended Posts

Witam , tak jak w tytule , kupię graty pod stage 3- stage 4 . W grę wchodzą nowe jak i używane rzeczy. Wydech mam kompletny więc nie potrzebuję,  jesli turbo to tylko peruna . Jak cos masz na sprzedaż czy też masz dobre dojście do nowych części to daj znać ?

Stage 3+ (420-440Ps,520-530Nm) -12500zł brutto
-Zmiana oprogramowania sterownika silnika
-Wydajniejsza turbosprężarka V1
-Wydajniejszy intercooler
-Kolanko
-Świece zapłonowe 
Taką ofertę mam od CS . Nie za drogo ? I czy nie można wyciągnąć wiecej na V1 ? R performance wyciągnął 480 bodajże.  

3 godziny temu, Artur RS3 napisał:
Stage 3+ (420-440Ps,520-530Nm) -12500zł brutto
-Zmiana oprogramowania sterownika silnika
-Wydajniejsza turbosprężarka V1
-Wydajniejszy intercooler
-Kolanko
-Świece zapłonowe 
Taką ofertę mam od CS . Nie za drogo ? I czy nie można wyciągnąć wiecej na V1 ? R performance wyciągnął 480 bodajże.  

480 to na v2, 420-440 to taki przedział dla v1 z chh

Turbo v1 to 4-4.5k, IC wagnera 3,7k (ew. Forge), kolanko 350, swiece, montaz(pewnie 1000) i strojenie(cos ok. 3000). Cena wg mnie dobra, bo nic Cie nie obchodzi. 

Edited by surf (see edit history)

U mnie było tak:

Turbo IS38 3700 nowe,

IC wagner 2200 używany,

DP 1100 nowy,  baq garage,

Montaż frog + strojenie digitun z dsg 2700 ( 1200 montaż, 1500 strojenie)

Suma 9700 385 km 505 Nm

Patrząc Czy znajdziesz IC w podobnej cenie + świece i kolanko oraz co najważniejsze V1 to wydaje się dobra cena tylko pytanie czy warto ? i czy te 440+ się będzie sprawdzać w ośce. Chociaż hoooj rób to na 440+ i daj adres gdzie podjechać do Ciebie i przywieziesz mnie Może też zmienię zdanie i doloze pare KM ;))

2 godziny temu, Jendrus91 napisał:

U mnie było tak:

Turbo IS38 3700 nowe,

IC wagner 2200 używany,

DP 1100 nowy,  baq garage,

Montaż frog + strojenie digitun z dsg 2700 ( 1200 montaż, 1500 strojenie)

Suma 9700 385 km 505 Nm

Patrząc Czy znajdziesz IC w podobnej cenie + świece i kolanko oraz co najważniejsze V1 to wydaje się dobra cena tylko pytanie czy warto ? i czy te 440+ się będzie sprawdzać w ośce. Chociaż hoooj rób to na 440+ i daj adres gdzie podjechać do Ciebie i przywieziesz mnie Może też zmienię zdanie i doloze pare KM ;))

Teraz mam 332KM i 450Nm więc wydaję mi się i tak dużo na te pare koni ? i trakcji brakuje , ale będzie prawdopodobnie najpierw mod na 4 buty potem hamulce i moc tylko nie wiem czy z silnikiem co jest teraz czy coś wszczepić mocnego ?