Rafco Opublikowano 15 listopada 2019 o 19:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 19:46 Cześć .Próbowałem zrobić zmiany ale nie zadziałał kod 31347 - co może być powodem ? * Lusterka otwierają się przy ZAPŁONIE a nie przy otwarciu auta. Moduł drzwi 42 i 52 powinien mieć wersję oprogramowanie 0032, w innym przypadku ponoć nie działa. 1 - Module 09- Electronic control unit / Code (31347) 2 - Adaptation 3 - Spiegelverstellung 4 -Signalisierung_Spiegelanklappung - (Change value to Off) Zrobiłem jeszcze TYŁ kierunki u mnie to działa inaczej - kierunek jednocześnie z lampą LED - fajnie to działa , ale tylko kiedy nie mam włączonych świateł . Kiedy światła włączone kierunek normalnie miga a lampa stale świeci. Pierwotnie miałem ustawić jak na filmie z YT aby na przemian był kierunek i lampa ale w całości bardziej mi się to podoba . Czy to działa tylko kiedy nie są uruchomione światła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balard12 Opublikowano 15 listopada 2019 o 20:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 20:57 Spróbuj kodem S12345 - powinno przyjąć. Ja to samo kodowanie zrobiłem u siebie - i działa mi to raz na 10 razy. Przeważnie lusterka otwierają się razem z otwarciem centralnego. Soft w sterownikach drzwi 032. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafco Opublikowano 16 listopada 2019 o 20:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 o 20:10 Programowanie lusterek poprawiłem i teraz jest tak: Zamykam chowają się . Otwieram -otwierają się i za chwile zamykają i wtedy dopiero po rozruchu ponownie otwierają 😄 . Jutro jak będzie czas poprawki może coś znajdę gdzie jest błąd, lub nie mam takiej opcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 16 listopada 2019 o 21:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 o 21:59 Mam podobnie. Jak coś znajdziesz dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi