Namo Opublikowano 7 marca 2016 o 10:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 10:34 Jeżeli ktoś nie lubi symulowanego dźwięku V8 lub brzęczy mu generator dźwięku w O3 lub G7 może go w prosty sposób usunąć. Są filmy i zdjęcia. Kde se bere umělý zvuk nových škodovek? A jak se ho jednoduše zbavit? | Autoforum.cz Ostatnie zdjęcie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 8 marca 2016 o 18:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 o 18:52 Ja tam lubię generator - wiadomo, wolałbym nieudawany dźwięk, który dodatkowo słychać na zewnątrz, ale skoro nie ma, lepszy generator niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 8 marca 2016 o 20:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 o 20:44 Jak wpadnie fajny wydech to wtedy można wyciągać głośniczek, bo będzie niepotrzebny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 8 marca 2016 o 20:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 o 20:45 Wiadomo, ale nie wcześniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 8 marca 2016 o 21:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 o 21:23 Takie pierdolenie kotka za pomocą młotka. Wystarczy wciąć zwykłego VCDSa i to wyłączyć. Tyle, że jak się to wyłączy to 2.0 TSI brzmi tak pizdowato, że szkoda komentować. Chyba nawet 1.2 brzmi lepiej. Druga sprawa - jak ktoś chce bardziej zakombinować wystarczy rozejrzeć się za rozwiązaniem z Golfa GTI/GTD 0 ten głośniczek jest po prostu w wydechu i nie ma to tamto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 8 marca 2016 o 21:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 o 21:26 I w tym wątki zajebali mi moje zdjęcia... mam wrażenie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 marca 2016 o 13:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 o 13:42 16 godzin temu, Enriquez napisał: zajebali mi moje zdjęcia Które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi