powell Opublikowano 22 kwietnia 2024 o 18:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2024 o 18:46 (edytowane) Nie lubię systemu Start-Stop, ale z drugiej strony nie chciałem go dezaktywować całkowicie. Dzisiaj założyłem taki modulik. Wszystko elegancko przygotowane, wpina się jako przedłużenie wiązki idącej do zespołu przycisków. Przy montażu podważyłem z prawej przyciski (dołożyli nawet specjalny przyrząd do tego). Poszło gładko. Działa 😃 Niecałe 40zł + plus przesyłka 4.99zł, jeśli nie dobierzemy niczego do kwoty 40zł. Automatic Start-Stop Engine System Off Edytowane 22 kwietnia 2024 o 18:46 przez powell (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMi Opublikowano 1 sierpnia 2024 o 12:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2024 o 12:44 Mam pytanie co do pkt.19. Jaka trwałość no i moc świecenia. Kupiłem już jedne H8 barwa fajna ale z mocą szału nie ma, dla tego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi