Bandini Opublikowano 31 lipca 2020 o 12:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2020 o 12:48 To lustro to masz z asystentem świateł czy bez ?Bez asystenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR80 Opublikowano 31 lipca 2020 o 19:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2020 o 19:01 Jak jestes dalej zainteresowany mam komplet osłon lusterka nówka sztuka czarne do polifta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 23:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 23:28 Ok.jeszcze takie pytanie do czego służy ten przycisk:Wydaje mi się że wiem bo mam taki sam. Otóż jest to włącznik przednich czujników parkowania, które nie zostały zamówione jako fabryczna opcja auta tylko zamontowane przez dealera jakieś uniwersalne i to jest ich włącznik. A masz też niefabryczny alarm bezpilotowy (z niebieską diodą przy dolnej krawędzi lewego słupka A)? Jak tak to pewnie ten sam dealer to zakładał co i u mnie. Sprawdź czy mam rację.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpocta3 Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 12:01 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 12:01 Nie mam system bezkluczykowy i nie ma przednich czujnikow ani diody i dozoru wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 17:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 17:07 Nie mam system bezkluczykowy i nie ma przednich czujnikow ani diody i dozoru wnętrza.To zostaje Ci iść po kablach...Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 18:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 18:55 Nie mam system bezkluczykowy i nie ma przednich czujnikow ani diody i dozoru wnętrza.A może to tylne czujniki montowane przez dilera...Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpocta3 Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 20:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 20:34 1 godzinę temu, dzida napisał: A może to tylne czujniki montowane przez dilera... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Nie caly czas dzialaj przy cofaniu czujniki,bedzie czas to zobaczę ale luknalem wczoraj na wiazke z kolumny to idzie pęk takiej fabrycznej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 22:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 o 22:33 Nie caly czas dzialaj przy cofaniu czujniki,bedzie czas to zobaczę ale luknalem wczoraj na wiazke z kolumny to idzie pęk takiej fabrycznej instalacji A działanie czujników tylnych widoczne jest w radiu? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpocta3 Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 08:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 08:29 9 godzin temu, dzida napisał: A działanie czujników tylnych widoczne jest w radiu? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 08:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 08:58 Tak.To już nie mam pomysłów... Idź po kabelku ...Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpocta3 Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 09:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 o 09:45 45 minut temu, dzida napisał: To już nie mam pomysłów... Idź po kabelku ... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Mówię będzie czas to sie sprawdzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 15:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 15:22 Mówię będzie czas to sie sprawdzi.A to mój włącznikWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpocta3 Opublikowano 14 sierpnia 2020 o 17:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 o 17:34 Dnia 12.08.2020 at 17:22, dzida napisał: A to mój włącznik Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka No a ja ma idealnie w miejscugdzie jest manetka ACC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas345 Opublikowano 14 sierpnia 2020 o 19:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 o 19:05 Dnia 2.08.2020 at 01:28, dzida napisał: Otóż jest to włącznik przednich czujników parkowania, które nie zostały zamówione jako fabryczna opcja auta tylko zamontowane przez dealera Tak jest na 90%. Na innym forum kolega w maździe ma w tym miejscu przełącznik i potwierdził że to od czujników parkowania montowanych w salonie 🤯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi