zalezi Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 06:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 06:04 Witam wszystkich :)Bardzo proszę Was o pomoc i o ocenę poniższego egzemplarza. Czy jest coś, co Was niepokoi? Czy bać się tego przebiegu? Silnik to wersja, która bierze olej? :)Bardzo proszę o pomoc.https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-1-8-tsi-180-km-style-salon-polska-vat-23-ID6DeHip.htmlTMBAD9NE1H0111573Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:23 Powiem Ci po swoim doświadczeniu z tym silnikiem. Moja O3 ma teraz 184 kkm przebiegu silnik na 10 tys wciągnął mi 0.3 litra oleju. Ważnym elementem jest dobry olej i to jest zdanie wielu osób. Ja akurat na oleju nie żałuję. Te silniki są wyleczone z problemów wieku dziecięcego. Ważnym elementem jest skrócenie interwałów wymiany oleju do maksymalnie 15 kkm, ja robię co 10. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalezi Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:28 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:28 Powiem Ci po swoim doświadczeniu z tym silnikiem. Moja O3 ma teraz 184 kkm przebiegu silnik na 10 tys wciągnął mi 0.3 litra oleju. Ważnym elementem jest dobry olej i to jest zdanie wielu osób. Ja akurat na oleju nie żałuję. Te silniki są wyleczone z problemów wieku dziecięcego. Ważnym elementem jest skrócenie interwałów wymiany oleju do maksymalnie 15 kkm, ja robię co 10. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaDzięki za info :)A jak oceniasz tą sztukę?Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:33 Na zdjęciach wygląda zacnie, ale ja też miałem taką na oku na zdjęciach była igiełka. A na żywo czar prysł jak bańka. Nie masz znajomka w Gdańsku żeby Ci podskoczyl i obejrzał? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalezi Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:34 Na zdjęciach wygląda zacnie, ale ja też miałem taką na oku na zdjęciach była igiełka. A na żywo czar prysł jak bańka. Nie masz znajomka w Gdańsku żeby Ci podskoczyl i obejrzał? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaMieszkam w Gdańsku, podjadę, choć specem od oceny nie jestem :)Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:35 To uwierz że my ze zdjęć więcej Ci nie powiemy. Zdjęcia robione pod odpowiednim kątem, teoretycznie dużo można ukryć... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalezi Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:36 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 09:36 To uwierz że my ze zdjęć więcej Ci nie powiemy. Zdjęcia robione pod odpowiednim kątem, teoretycznie dużo można ukryć...Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaJasne, kumam. Jest jakas lista rzeczy do sprawdzenia? Coś a'la checklistaWysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalezi Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 11:21 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 11:21 Niby bezwypadkowy, a malowane drzwi przednie. Tylny błotnik też malowany. Nie mają dokładnych szczegółów, robione w ASO Carsed, nie ma wartości wymiany w systemie. Szuba przednia też nieoryginalna.Wysłane z mojego Pixel 4 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 13:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 13:31 To że malowane to żadna zbrodnia, możliwe że jakieś szkody parkingowe...Geometria prawdę Ci powie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi