Tweeciak Opublikowano 4 listopada 2020 o 21:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 o 21:23 Hej. Z powodu usterki LightAssist - próbuje kupic lusterko. Na chwile obecna jedno zakupione lusterko miało uszkodzony czujnik "fotochromu", drugie lusterko - kamera nie działała. Wybór nie jest "rewelacyjny" na portalach. Jaka jest alternatywa? Podobno VW Golf VII - ale cos jeszcze? Może ktoś ma nr części? Już pomijam kolor - większość jest SMA - szare (ja preferuje LIC - bezowe). Chce znależć alternatywe i by było SPRAWNE i w dobrym stanie. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 4 listopada 2020 o 22:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 o 22:38 np. 3G0857511BD, ale generalnie jest kilka różnych które pasują. Szukaj od Golfa - a, Superb - a, Passat - a.Później musisz tylko zmienić parametry dla Octavii i po krzyku.Cena sprawnych tych lusterek nie jest niska. Nie licz raczej na mniej niż 500-600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas345 Opublikowano 9 lutego 2021 o 14:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 o 14:06 Dnia 4.11.2020 at 22:23, Tweeciak napisał: Hej. Z powodu usterki LightAssist - próbuje kupic lusterko. Na chwile obecna jedno zakupione lusterko miało uszkodzony czujnik "fotochromu", drugie lusterko - kamera nie działała. Wybór nie jest "rewelacyjny" na portalach. Jaka jest alternatywa? Podobno VW Golf VII - ale cos jeszcze? Może ktoś ma nr części? Już pomijam kolor - większość jest SMA - szare (ja preferuje LIC - bezowe). Chce znależć alternatywe i by było SPRAWNE i w dobrym stanie. HELP Cześć, udało Ci się może namierzyć jakieś lustro w sensownej cenie i czy zmieniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 21 stycznia 2022 o 00:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 o 00:45 Panowie jak by ktoś dalej szukał pewnego sprawdzonego lusterka bezramkowego z FLA to mam swoje do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi