Leszek Jarosz Opublikowano 20 marca 2022 o 12:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 marca 2022 o 12:48 (edytowane) Witam 🙂 Mam parę rzeczy do octavii - po udanych/nieudanych retrofitach 1. kierownica multimedialna skórzana wybieranie głosowe itp O3 2015 po przebiegu 250 tys km + plus gratis zaślepka na poduszkę trochę "zmaltertowana" zmiana zaślepki w związku z założeniem grzanej kiery - 250 z wysyłką dla forumowiczów 2 wzmocnienie zderzaka tył 02 2005 i 03 2015 - w związku z założeniem haka - po 50 zeta plus wysyłka dla forumowiczów 3. lusterko bez ramkowe fotochromatyczne wewnętrzne ze sterowaniem lusterek bocznych 3cd857511ad - 250 dla forumowiczów z wysyłką ( u mnie mam kamerę z przodu i muszę mieć lusterko z innym mocowaniem no chyba że mi ktoś zmieni samo szkło/pierścień sławny) 4. półka bagażnika 03 2015 Liftback kolor czarny dla forumowiczów 100 zeta plus wysyłka 5. kanapa tylna chyba kombi po lifcie bez boczków - dla forumowiczów 350 zeta plus wysyłka - uwaga kanapa była grzana i tapicer wyjął maty - przełożone do mnie 🙂 - Zdjęcia info negocjacja ceny na priv !!! Po tygodni wrzucam na alle...drogo.... Zapraszam - odbiór osobisty jak najbardziej możliwy 🙂 Edytowane 20 marca 2022 o 13:21 przez Leszek Jarosz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi