Loan Opublikowano 18 czerwca 2022 o 12:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 o 12:04 Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem nowego RS. W konfiguratorze jest do wyboru pakier Challenge+. Czy sportowy dźwięk silnika w tym pakiecie realizowany jest przez sportowy wydech, czy przez głośniczek? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 18 czerwca 2022 o 12:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 o 12:29 W Octavii nie ma sportowych wydechów. Wszystko od zawsze przez generator dźwięku na podszybiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasq Opublikowano 25 czerwca 2022 o 08:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2022 o 08:18 Stanąłem ostatnio na parkingu przy Cuprze Leonie....żal jak odpalił i było słuchać fajne mruczenie z wydechów.... Jak kolega wyżej napisał, rasowe brzmienie tylko przez głośnik realizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelibri_xr Opublikowano 26 czerwca 2022 o 09:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 o 09:24 Panowie,W pakiecie RS challange/+ sportowy dźwięk silnika nie jest realizowany poprzez głośnik, głośnik owszem jest, ale w środku.Brzmi to trochę lepiej, przy zmiany biegow i redukcjach puka w wydech (nie mylic ze strzelaniem ;) ).Słyszałem, widziałem na żywo, potwierdzam ;) Pisałem do Skody, odpowiedzieli tak:Octavia RS (z silnikiem TSI - nie dotyczy wersji iV) z pakietem RS Challenge lub RS Challenge+ posiada wydech ze zmodyfikowaną wewnętrzną strukturą przegród tłumika, co zapewnia bardzie sportowe brzmienie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi