Dombek100 Opublikowano 19 listopada 2022 o 11:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 o 11:12 Kupie fotele elekteyczne z pamiecia i podgrzewaniem do O3FL. Ewentualnie czy podejda fotele z Suberba 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 20 listopada 2022 o 18:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2022 o 18:17 Napisz jeszcze jakie... Ja będę miał zapewne do sprzedania.. Tylko jeszcze nie wiem kiedy no i.. to jasna skóra.Z Superba to bym się nie spodziewał.. Raczej z Golfa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dombek100 Opublikowano 23 listopada 2022 o 06:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2022 o 06:35 Dnia 20.11.2022 at 19:17, mcq napisał: Napisz jeszcze jakie... Ja będę miał zapewne do sprzedania.. Tylko jeszcze nie wiem kiedy no i.. to jasna skóra. Z Superba to bym się nie spodziewał.. Raczej z Golfa.. Mcq, dzieki za odpowiedz. Idealnie to chcialbym wziac sam mechanizm i przelozyc do mojego obecnego fotela u jakiegos dobrego specjalisty. Daj znac jak bedziesz sprzedawal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi