Jump to content

Zestawy Columbus MIB2.5 Amundsen MIB2 ekrany MIB2 MIB 2.5

Recommended Posts

Na sprzedaż tym razem mam kilka zestawów MIB 2 Amundsen i MIB 2.5 Columbus.

Zestawy w stanie idealnym, mogę zamontować na miejscu, zakodować, dopisać online pod VIN auta - tylko na miejscu w Zielonej Górze.

Cena zestawu Amundsen 3500 z idealnym ekranem, Columbus 4000 - zestaw odblokowany, bez ochrony, komplet aktywacji

Mam na sprzedaż również kilka ekranów z jedną lub dwoma kreskami - cena 900-1100.

Posiadam również starsze ekrany przedlift 6.5: do bolero i Amundsen oraz 8" do Columbus

Czytniki Bolero mam kilka od 1200 odblokowane.

W razie pytań pisać śmiało.

Jeżeli macie starsze czytniki Amundsen lub Bolero MIB2 z lat 205-2016 bez menu kafelkowego bez problemu przerobię na najnowszy soft 480 z menu kafelkowym, 

Columbusa MIB 2 przerobię na MIB 2.5 - wtedy bez wymiany jednostki sam szklany ekran i jest petarda.

IMG_5105.jpg

IMG_5106.jpg

IMG_5107.jpg

IMG_5108.jpg

IMG_5109.jpg

IMG_5110.jpg

IMG_5296.jpg

IMG_5303.jpg

IMG_5304.jpg

IMG_6531.jpg

IMG_6533.jpg

IMG_6534.jpg

IMG_6535.jpg

IMG_6594.jpg

IMG_6595.jpg

IMG_6596.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
W dniu 11.09.2025 o 06:36, juhan napisał(a):

Witam interesuje mnie ekran do skody superb 2019r . bez fizycznych przycisków i chyba będzie potrzebny mib2.5 czy wystarczy to co mam aktualnie 

Mam na miejscu ekrany i jednostki

• 2 weeks later...
W dniu 23.09.2025 o 20:07, pretorian84 napisał(a):

Witam, byłbym zainteresowany Bolero MIB2 z aktywnym smartlinkiem, nie potrzebuje nawigacji i innych funkcji. Smartlink starczy. 

Mam na miejscu jednostki odblokowane po 1200

• 2 months later...

Witam. Mam Octavie 3 przed liftem, oryginalnie radio Swing, bez wyświetlacza, bez jednostki. Zamontowałem chińskie radio z Ali i działa ale bass przepadł i to już nie to samo... Ile kosztowałby zestaw jednostka + wyświetlacz + montaż? Interesuje mnie w zasadzie najbardziej żeby działało Android Auto.

• 5 months later...

Witam , posiadasz jeszcze jakieś zestawy ekran+ jednostka aby hulało android auto czy smart link?  tylko sprzedajesz czy montaż też wchodzi w grę?  mam przedlifta o3  2015r  siedzi columbus w środku .Pozdrawiam

Edited by scout 184
korekta (see edit history)