TomekOCT Opublikowano 18 czerwca 2024 o 07:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2024 o 07:57 Witam. Mam silnik 1.8 TSI o kodzie CJSA i chciałbym się dowiedzieć jak sprawdzić korekty wtrysku wtryskiwaczy w VCDS wie ktoś może jak to sprawdzić ? Mam 8 wtryskiwaczy, 4 bezpośrednie i 4 pośrednie. Jak sprawdzić czy korekty są w miarę ok czy może już pomyśleć nad czyszczeniem/regeneracją ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredos Opublikowano 22 czerwca 2024 o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2024 o 09:21 Jaki przebieg auta możesz sprawdzić Vcds krótkotrwała korekta paliwowa i długotrwała korekta Generalnie co 150tys należy wyczyścić nagar na zaworach i można sprawdzić wtryski. Mam osobę godną polecenia co sprawdza . Skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekOCT Opublikowano 22 czerwca 2024 o 09:40 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2024 o 09:40 Przebieg Auta 220 tysi ale nie wiem czy kiedyś było coś robione. Generalnie nie mam problemów a że mam VCDSa to myślałem zęby sprawdzić jakie są korekty i wtedy bym wiedział czy cos się dzieje. Jestem ze Świnoujścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredos Opublikowano 25 czerwca 2024 o 16:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2024 o 16:37 Jak mas Vcds do wejd w silnik pomiary rozszerzone i wpisz tam korekty długotrwałe i krotkotrwale Długoterminowe i krótkoterminowe przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekOCT Opublikowano 25 czerwca 2024 o 16:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2024 o 16:42 W dniu 25.06.2024 o 18:37, Zgredos napisał(a): Jak mas Vcds do wejd w silnik pomiary rozszerzone i wpisz tam korekty długotrwałe i krotkotrwale Długoterminowe i krótkoterminowe przepraszam Ale to będzie dla wtrysków pośrednich czy bezpośrednich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredos Opublikowano 26 czerwca 2024 o 20:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2024 o 20:52 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi