baseciq Opublikowano 18 czerwca 2024 o 13:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2024 o 13:50 (edytowane) Cześć. Przepraszam jak było, ale 2 dni googlania i szukania na forum nie udzieliło mi jednoznacznej odpowiedzi. Czy z tyłu powinno się świecić tylko lewe przeciwmgielne? Wymieniłem żarówkę w prawym, ale wygląda na nieprzepaloną i oczywiście nie pomogło. Zgrubne oględziny nie wykazały problemów z instalacją, mogę w sumie prześledzić kable i sprawdzić w kostce od strony auta czy jest okej, ale może po prostu zaraz ktoś z Was mi powie żebym się nie wygłupiał, bo w Skodzie to tylko jedno świeci... Pacjent to 3jka kombi po liftingu z 2018 roku. Edytowane 18 czerwca 2024 o 13:51 przez baseciq nie napisałem danych szczegółowych auta. (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Bandini Opublikowano 18 czerwca 2024 o 15:16 Rozwiązanie Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2024 o 15:16 Tak, według najnowszych przepisów ma świecić tylko jedno i tak jest seryjnie. Można wkodować drugie na własną odpowiedzialność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa93 Opublikowano 17 września 2024 o 12:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 września 2024 o 12:54 To czemu wyskakuje błąd przepalonej żarówki.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi