Natalia20202 Opublikowano 9 sierpnia 2024 o 05:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2024 o 05:22 Witam, wymieniliśmy akumulator na nowy. Akumulator jest zakodowany i mimo wszystko komunikat nadal się wyświetla. Co to moze być? W dniu 9.08.2024 o 07:22, Natalia20202 napisał(a): Witam, wymieniliśmy akumulator na nowy. Akumulator jest zakodowany i mimo wszystko komunikat nadal się wyświetla. Co to moze być? Dodatkowo do tego nie działa start stop oraz światła automatyczne z mijania na drogowe (długie krótkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sr71 Opublikowano 16 listopada 2024 o 00:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2024 o 00:07 (edytowane) Mam dokładnie ten sam problem "Zużycie prądu za duże". Mam Octavię IV od niedawna, ale problem nie znika. Z tego, co zauważyłem, nie działa Start-Stop oraz grzane fotele przód tył i grzana kierownica. Co do grzania jeszcze będę sprawdzać bezpieczniki, ale żadnych dodatkowych błędów w komputerze nie znalazłem. Automatyczne światła natomiast działają bez problemu (matrix LED z wycinaniem). @Natalia20202 czy udało się rozwiązać problem? Czy pojawiły się jakieś inne objawy, które mogą mieć związek z tym komunikatem? Edytowane 16 listopada 2024 o 00:11 przez sr71 dodatkowe informacje (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia20202 Opublikowano 16 listopada 2024 o 06:09 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2024 o 06:09 W dniu 16.11.2024 o 01:07, sr71 napisał(a): Mam dokładnie ten sam problem "Zużycie prądu za duże". Mam Octavię IV od niedawna, ale problem nie znika. Z tego, co zauważyłem, nie działa Start-Stop oraz grzane fotele przód tył i grzana kierownica. Co do grzania jeszcze będę sprawdzać bezpieczniki, ale żadnych dodatkowych błędów w komputerze nie znalazłem. Automatyczne światła natomiast działają bez problemu (matrix LED z wycinaniem). @Natalia20202 czy udało się rozwiązać problem? Czy pojawiły się jakieś inne objawy, które mogą mieć związek z tym komunikatem? U nas zakończyło się usunięciem błędu o zdarzeniu drogowym, które wyłączyło silnik. Po usunięciu tego błędu komunikat zniknął. A świateł automatycznych "długie, krótkie" okazało się że nie ma. Można dodatkowo wykupić z Skoda Connect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sr71 Opublikowano 1 grudnia 2024 o 12:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2024 o 12:56 Dziękuję bardzo za odpowiedź. U mnie powodem był ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia20202 Opublikowano 1 grudnia 2024 o 13:01 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2024 o 13:01 Jaki koszt usunięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi