AJO Opublikowano 31 sierpnia 2024 o 15:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2024 o 15:22 Witam problem polega na tym że najprawdopodobniej rozkodowal mi się pilot, po rozładowaniu akumulatora nagle pilot przestał działać baterie są ok a bez pilota nir mogę dezaktywować alarmu co mam zrobić w takie sytuacji dodam że nawet na chwilę odpala ale zaraz po tym gasła próbowałem zakodować kluczyk różnymi sposobami z internetu ale nic to nie dalo i sam pilot rozkodowal się jeżeli chodzi i komfort czy immo też się rozkodowalo, może macie jakieś pomysły jak temu zaradzić vcds? Czy od razu wzywać fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 1 września 2024 o 09:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 września 2024 o 09:10 wysypało sie immo. trzeba sprawdzić gdzie czy w liczniku czy w silniku. w liczniku trzeba sprawdzić czy odczytuje transponder jak nie to padł kluczyk lub licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJO Opublikowano 1 września 2024 o 09:14 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 września 2024 o 09:14 A jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 1 września 2024 o 10:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 września 2024 o 10:39 w wartościach mierzonych - id aktualnego transpondera - jakoś tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi