Krzysiek1298J Opublikowano 6 października 2024 o 06:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2024 o 06:20 (edytowane) Zauważyłem, że nie mam możliwości włączenia podgrzewania tylnej kanapy. Pasażerowie siedzący z tyłu mają do dyspozycji indywidualny przycisk do włączania ogrzewania. Po wciśnięciu dowolnego przycisku nie zapala się żadna dioda kontrolna informująca o intensywności grzania. Na pierwszy ogień nasuwa mi się sprawdzenie bezpiecznika, który jest za to odpowiedzialny. Czy pomoglibyście w zlokalizowaniu który z bezpieczników może być odpowiedzialny za te przyciski/sterownik podgrzewania tylnej kanapy? Edytowane 16 października 2024 o 16:19 przez Krzysiek1298J (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 6 października 2024 o 14:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2024 o 14:25 Prawy górny róg. Czwarty od prawej. Bezpiecznik 25 A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek1298J Opublikowano 16 października 2024 o 15:30 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2024 o 15:30 (edytowane) Tak to u mnie wygląda. Z opisu w internetach wygląda jakby to był ten oznaczony strzałką w kolorze żółtym. Czy ten czwarty od prawej o którym mówisz to może chodzić o ten oznaczony strzałką w kolorze czerwonym? 25 A występują u mnie tylko dwie sztuki. Edytowane 16 października 2024 o 15:35 przez Krzysiek1298J (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 16 października 2024 o 15:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2024 o 15:40 Tak to u mnie wygląda. Z opisu w internetach wygląda jakby to był ten oznaczony strzałką w kolorze żółtym. Czy ten czwarty od prawej o którym mówisz to może chodzić o ten oznaczony strzałką w kolorze czerwonym? 25 A występują u mnie tylko dwie sztuki. Co to za samochód?Napewno to nie jest Octavia 3!Dobrze by było jak byś napisał w wątku o jaki samochód chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek1298J Opublikowano 16 października 2024 o 16:18 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2024 o 16:18 Oczywiście już uzupełniam. Chodzi o Octavię 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 16 października 2024 o 17:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 października 2024 o 17:55 No to nie za bardzo mogę pomóc. Myślę jednak, że tak samo jak w przypadku O3 będzie to również 25A.Sprawdź pozycją 32. Środkowy rząd, ósmy od góry. Zaznaczyłeś go na żółto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CisCis Opublikowano 30 listopada 2024 o 22:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2024 o 22:13 (edytowane) U mnie był ten sam problem, okazało się że przyczyna była po stronie ustawień systemu. Można "wyklikać" na radiu możliwość używania przycisków ogrzewania tylnej kanapy. Edytowane 30 listopada 2024 o 22:38 przez CisCis (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi