sgrodnicki Opublikowano 5 stycznia 2025 o 18:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2025 o 18:15 (edytowane) Witam Czy ktos z forumowiczow wie czy boczki od kombi pasuja do sedana w Octavii 3 ? Pozdrawiam Edytowane 22 stycznia 2025 o 18:44 przez sgrodnicki (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 5 stycznia 2025 o 22:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2025 o 22:05 Szczerze to nie widziałem jeszcze Octavii 3 w sedanie.Myślę, że jak się przyjrzysz tylnym drzwiom w kombi i liftbacku to będziesz miał odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie sgrodnicki Opublikowano 6 stycznia 2025 o 20:24 Autor Rozwiązanie Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2025 o 20:24 (edytowane) Oczywiscie, musze przyznac Ci racje, to nie sedan a liftback, wygrales 🙂 No ale juz wszystko wiem. Przod pasuje, tyl może, do sprawdzenia. Edytowane 22 stycznia 2025 o 15:57 przez sgrodnicki nowe informacje (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sgrodnicki Opublikowano 22 stycznia 2025 o 11:56 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2025 o 11:56 (edytowane) Trochę sprawdzałem i pomierzyłem i bez większego problemu udało mi się zamontować tylnie boczki z kombi do liftbacka. Tak naprawdę rozchodzi się tylko przycięcie i dopasowanie rogu boczka. Bo to jedyna różnica między tymi wersjami. Drzwi zamykają się bez problemu, nie ma szczelin. Także udany przeszczep. No i tani ambient light jest w moich rękach 🙂 Edytowane 22 stycznia 2025 o 18:46 przez sgrodnicki (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi